Skip to content

We are always on the lookout for talent!

Maak wegvervoer groener, doe mee aan onze missie voor duurzaam transport!

Dit is een interessante tijd om bij ons te komen werken!

Quicargo groeit internationaal snel, JIJ kunt hier deel van uitmaken en ons naar het volgende niveau brengen. Wij verbinden bedrijven die transport nodig hebben direct met transportbedrijven die hun vrachtwagens al op de weg hebben! Op deze manier verhogen we de efficiëntie in de logistiek, hebben we een positieve invloed op het milieu en helpen we transportbedrijven om hun marges te vergroten! We zouden dit niet kunnen doen zonder ons QC team, we zijn altijd op zoek naar zeer ambitieuze en enthousiaste teamplayers die het verschil willen maken en impact willen hebben op de wereld van logistiek en duurzaamheid.

THE QUICARGO STORY ✨

Hoe het allemaal begon...

Quicargo werd in de zomer van 2016 opgericht door de Israëlische Avishai Trabelsi (CEO) en Roni Liberman. Voordat hij de logistieke startup oprichtte, was Avishai de CEO van een familie-transportbedrijf in Israël. "When I realized that 50% of trucks in the industry were running empty, I decided to quit the family business and solve the problem on a global scale.”  Quicargo heeft sindsdien al meer dan 6.5M funding opgehaald en verbinden bedrijven aan meer dan 6.000 vrachtwagens van 270 vervoerders. Alleen al binnen ons netwerk hebben we tot 2.45 miljoen kilo CO2 bespaard en 110K overbodige vrachtwagens van de weg gehaald.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we zijn momenteel actief in Europa, met een focus op de Benelux. We zijn bijzonder trots en vereerd door onze impact tot nu toe, en zijn benieuwd wat de toekomst voor ons en de truckindustrie in petto heeft.

Our mission

Wij doorbreken de traditionele werkwijze in de logistieke sector door de manier te veranderen waarop verzenders en vervoerders samenwerken!

Wij doorbreken de traditionele werkwijze in de logistieke sector door de manier te veranderen waarop verzenders en vervoerders samenwerken!

Elk jaar veroorzaken leegrijdende of gedeeltelijk lege vrachtwagens wereldwijd meer dan een half triljoen dollar schade. Het is een verspilling van brandstof en laadruimte en het verhoogt de vervuiling en het verkeer op de weg dit veroorzaakt nog veel meer schade!

Bovendien zijn er door deze inefficiëntie meer vrachtwagens op de weg dan nodig is, wat betekent dat we aan de vermindering van de CO2-uitstoot zouden kunnen bijdragen door die lege vrachtwagens te elimineren. Zo is onze missie ''No more empty trucks'' ontstaan!

Ons slimme platform pakt het probleem aan door vrachtwagens met ongebruikte laadruimte te koppelen aan bedrijven die vervoer nodig hebben voor hun goederen - en dat allemaal zorgt dat we het verkeer, de CO2-uitstoot en de economische schade verminderen!

The values that guide us

Vacatures

Amsterdam

Customer Support AgentNederland, Noord-Holland, Amsterdam
Data Analyst InternNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Marketing InternshipNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Medior Integration DeveloperNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Operations SupervisorNederland, Noord-Holland, Amsterdam
Product InternNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam
Sales InternshipNetherlands, Noord-Holland, Amsterdam

Staat er geen rol voor jou bij?

Stuurons een open sollicitatie!

We groeien snel, dus het zal slechts een kwestie van tijd zijn voordat we er een functie vrijkomt die past bij jouw sterke punten en interesses! Schroom niet om contact met ons op te nemen en ons te laten weten dat je graag deel wilt uitmaken van het QC team. Neem contact op met onze HR Manager door te mailen naar application@quicargo.com.

How we hire

Ontdek hier meer over hoe onze sollicitatieprocedure eruit ziet.

Working at Quicargo

Ontdek meer over onze secundaire arbeidsvoorwaarden, onze werkcultuur en het Quicargo Team.

Applying for an R&D role?

Learn more about the tools we use and our current tech stack.

Nieuwsgierig naar meer informatie over Quicargo?

Quicargo HQ

Our office is located on the first floor of the the B. Amsterdam building.